Primăria Municipiului București a continuat si anul acesta organizarea festivalului dedicat iubitorilor de jazz, aflat la a patra ediție, după ce ARCUB a transformat două evenimente în tradiție și arte conexe muzicii de jazz.

Beneficiind de o excelentă organizare, publicitate și prezentare de program, Piața Enescu a devenit locația perfectă pentru mii de iubitori de muzica de jazz. Evenimente conexe – conferințe, proiecții, expoziții –  au fost găzduite de Hanul Gabroveni.
Nume internaționale de mare clasă a jazzului au putut fi auzite, simțite, dansate de spectatori. Sarosi Peter Azara din Tg Mureș, Elena Mindru si bandul finlandez Jyvaskyla, timișorenii Bega Blues band, romanii emigrați: Dan Ionescu Quartet, Nicolas Simion Group sau Decebal Bădilă, Petrica Andrei, Vlad Popescu au adus publicului acest simț al ritmului, bucuria atmosferei create de a dansa si de a comunica mereu cu auditorii. Feedback-ul publicului a fost primit la superlativ și de Lisa Simone, The Kenny WernerTrio ( SUA), Mino Cinelu (Franta) și Theodosii Spassov (Bulgaria), Trilok Gurtu Quartet (India).
173 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here