Laurențiu Coruț, nepotul celebrului scriitor Pavel Coruț, a fost reținut în acestă dimineață de procurori. Laurențiu Coruț, directorul juridic al ACCU, anunțase că va face mari dezvăluiri în presă, săptămâna acesta, legate de corupția din cimitire.

În februarie 2009, pe când era directorul juridic al Administrației Cimitirelor şi Crematoriilor Umane București (ACCU), Laurențiu Coruț a fost dat afară de primarul general Sorin Oprescu. Coruţ a dat Primăria în judecată, a câștigat procesul și trebuia să fie repus în funcție în 2010. A fost repus în funcție doar formal, pentru că nu a fost lăsat să lucreze, până în 2014. Adică, în tot acest timp a fost plătiti degeaba, doar să stea departe de ACCU.

În 2014 i s-a desfăcut din nou contractul de muncă, a dat din nou Primăria în judecată, a câștigat din nou și a fost repus în funcție în martie 2016.

Iată însă că directorul juridic al ACCU a fost ridicat de procurori în acestă dimineață, din motive încă necunoscute. Surse din Administrație ne-au spus că Laurențiu Coruț nu a apucat nici să își ia telefonul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here