Polițiști din cadrul IGPR – Direcția de Investigare a Criminalității Economice și procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București efectuează percheziții la Rin Grand Hotel, într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 5 milioane de euro.

Procurorii și polițiștii fac percheziții, mierucuri dimineața, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societăți comerciale, în vederea ridicării de documente financiar — contabile și înscrisuri necesare soluționării unei cauze penale în care sunt vizate infracțiuni de evaziune fiscală, informează un comunicat al PCAB.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2007 — 2016, societățile comerciale implicate, având ca obiect de activitate construcții de ansambluri rezidențiale și hoteluri, nu ar fi declarat la organele fiscale sumele datorate cu titlu de TVA, aferente imobilelor vândute, fapt care a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de aproximativ 5 milioane de euro.

În cauza înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penală începută in rem.

sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.