După ce a V-a ediţe a Bucharest Jazz Festival a adunat peste 7.000 de fani ai jazzului în Piața George Enescu, în noiembrie și decembrie alți șase artiști de jazz de top vin la ARCUB.

Cele cinci zile de concerte jazz din cadrul Bucharest Jazz Festival, desfășurat în perioada 19 și 25 septembrie, în Piața George Enescu, au demonstrat faptul că bucureștenilor le place jazzul, motiv pentru care Primăria Municipiului București, prin ARCUB,  continuă seria evenimentelor de gen cu Jazz @ ARCUB, Artist in residence, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017, informează un comunicat de presă al ARCUB remis MagnaNews.

Noul program Jazz @ Arcub – ARTIST IN RESIDENCE invită muzicieni de jazz să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înșiși. Programul își dorește să devină o pepinieră pentru noile direcții în jazz-ul românesc și european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România. Curatorul primei stagiuni a ARTIST IN RESIDENCE este pianistul & compozitorul de jazz Lucian Ban, iar tema propusă de acesta este: 21st Century Jazz  – de la tradiție la avangardă.

Programul Artist in Residence 2016

5 noiembrie: Cristian Soleanu & Double Quartet New Elements

19 noiembrie: Amina Claudine Myers: SAMA ROU – Songs from My Soul

3 decembrie: Paolo Profeti Quintet

17 decembrie:   Mircea Tiberian & Toma Dumitriu Pale Dot

Lucian Ban – Mr. Joy: A Celebration of Paul Bley

Biletele, cu prețuri începând de la 35 de lei, sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro și la casa de bilete ARCUB din strada Lipscani nr. 84-90.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 6 =