Caută
Close this search box.

Peste nouă mii de poliţişti vor supraveghea centrele universitare

Începerea noului an universitar aduce de astăzi în zona centrelor de învățământ superior mai multe forte de ordine. Peste 9.000 de poliţişti vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru pentru ca noul an școlar să înceapă în condiţii de linişte şi siguranţă, a anunțat Poliția Română.

Efectivele sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ. Astfel, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în apropierea centrelor universitare, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. Todată, unităţile de învăţământ sunt incluse în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei, iar datele de contact ale poliţistului de proximitate sunt afişate la universităţi, pentru o mai bună comunicare.

Pentru prevenirea furturilor şi a tâlhăriilor poliţiştii le recomandă studentilor care stau la camine să nu lase bagajele nesupravegheate pe holuri sau în faţa unităţilor de cazare şi să asigure uşile şi geamurile camerelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri