Caută
Close this search box.

Președintele FIFA, la un amical cu legendele fotbalului din Columbia

 

Gianni Infantino, președintele FIFA, a disputat luni, la Bogota, un meci amical alături de legendele fotbalului columbian și internațional, cu ocazia vizitei sale în această țară sud-americană, unde a asistat la mai multe evenimente, între care și finala Cupei Mondiale de futsal.

Infantino a făcut parte din echipa FIFA, pe care a condus-o în calitate de căpitan, și din care au mai făcut parte brazilianul Cafu, francezul David Trezeguet, argentinianul Pablo Aimar, alături de alte foste vedete. La meci a asistat și brazilianul Ronaldo, fostul atacant al lui FC Barcelona și Real Madrid, care nu a putut însă evolua, fiind accidentat.

Echipa „Cafetero” l-a avut în rolul de căpitan pe Carlos „El Pibe” Valderrama, fostul „copil teribil” al fotbalului columbian, renumit pentru coafura sa excentrică, iar printre componenți s-au mai numărat jucători precum Faustino Asprilla, Freddy Rincon, Farid Mondragon sau Oscar Córdoba.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-5, învingătoarea fiind decisă apoi la loviturile de departajare, unde columbienii s-au impus cu 5-3, precizează EFE.

La finalul jocului, Infantino a lăudat actuala selecționată a Columbiei, „o echipă solidă, cu jucători puternici care evoluează la cele mai bune echipe din lume”. „Cred că nimeni nu vrea să joace împotriva Columbiei”, a mai spus președintele FIFA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri