Caută
Close this search box.

Muzeul lui Prince, deschis temporar

Muzeul dedicat regretatului artist internațional, Prince, va fi deschis temporar publicului, din cauza lipsei unui acord comun dintre inițiatorii demersului și autoritățile din Chanhassen, Minnesota unde a trăit cântărețul, informează presa internațională.

Primăria din Chanhassen nu a emis încă o autorizație definitivă pentru muzeul din Paisley Park ( reședința lui Prince și studioul de înregistrări al acestuia) din cauza îngrijorării legate de mulțimea de turiști care ar putea veni în zonă și a lipsei locurilor de parcare, potrivit ziarului local Star Tribune.

Bethany Tjornhorn, membră în consiliul local, a declarat pentru acest ziar că orașul de 24.000 de locuitori are nevoie de o dezbatere în care să se decidă dacă se dorește ca localitatea să devină ”un oraș turistic”.

Conform unui plan de afaceri al muzeului, se așteaptă ca aproximativ 2.000 de vizitatori să vină la Paisley Park în fiecare zi.

În lipsa autorizației, muzeul se va deschide temporar, joi, 6 octombrie, dar și pe 8 octombrie și pe 14 octombrie iar decizia definitivă urmează a fi emisă de consiliul local, în decembrie 2016, informează DPA.

Potrivit proiectului supus aprobării municipalității din Chanhassen, turiștii vor beneficia de vizite cu ghid de 70 de minute și vor putea descoperi cele patru studiouri de înregistrare, sala de spectacole și NPG Music Club, un spațiu ținut secret de Prince.

Muzeul va expune și mii de obiecte personale ale artistului, mai ales ținutele sale de scenă, instrumente, mașini etc. Asemenea petrecerilor pe care le organiza Prince, muzeul nu va servi decât mâncare vegetariană și băuturi fără alcool. Biletul de intrare va costa 38,50 de dolari, iar în variantă VIP peste 100 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri