Caută
Close this search box.

Primarul ”gospodar” a cerut mită… două drujbe

Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus trimiterea în judecată a primarului comunei Luncoiu de Jos, județul Hunedoara, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. Cazul este iețit din comun prin tipul de mită cerut…

Administratorul unei societăți comerciale  a sesizat Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Hunedoara cu privire la faptul că, în octombrie 2015, D.C.D., primarul localității Luncoiu de Jos, i-a solicitat 2 motofierăstraie – adică drujbe – pentru ca, în calitate de primar al comunei Luncoiu de Jos, să dispună plata unor facturi pentru cantitatea de material lemnos livrată de către societatea respectivă în anul 2015. Cele două motofierăstraie au fost cumpărate de către denunţător de la un magazin din municipiul Deva, cu suma de 1300 lei şi predate primarului imediat după achiziţionare.

În urma percheziţiei domiciliare, au fost identificate şi ridicate de la domiciliul inculpatului cele două drujbe. De asemenea, de la Primăria comunei Luncoiu de Jos au fost ridicate documentele financiar contabile din care rezultă că materialul lemnos în cauză a fost livrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri