Caută
Close this search box.

Biletele pentru Festivalul Glastonbury 2017 s-au epuizat în 50 de minute

 

Site-ul care vinde biletele pentru festival s-a prăbușit înainte ca acestea să fie puse în vânzare. Fanii care au accesat site-ul Seetickets au fost întâmpinați de mesajul ”Site-ul este indisponibil”, informează BBC.

Site-ul festivalului Glastonbury a fost blocat și el deși ambele erau operaționale puțin după ora locală 09:00. Cu toate acestea, toate cele 135.000 de bilete pentru ediția de anul viitor s-au vândut în 50 de minute, conform site-ului www.glastonburyfestivals.co.uk/. Fanii au putut cumpăra șase bilete de persoană online.

În acest an nu s-au făcut vânzări prin telefon, toți fanii înregistrându-se direct pe glastonbury.seetickets.com.

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis, fiica fondatorului Michael Eavis, a postat pe Twitter: „Biletele au fost epuizate. Vă mulțumim pentru loialitate și sprijinul uriaș și ne pare rău pentru cei care au ratat”.

Anul acesta prețul unui bilet a fost cu 10 lire mai scump, ceea ce însemană că oamenii au plătit 238 de lire, plus o taxă de rezervare de 5 lire, deși fanilor nu li s-a cerut să plătească suma completă până la începutul anului viitor.

În 2017, Festivalul Glastonbury, unul dintre cele mai renumite din lume, se va desfășura în perioada 21-25 iunie, la Worthy Farm din comitatul Somerset.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri