Caută
Close this search box.

Bucuria toamnei la Centrul de varstnici „Nicolae Cajal”

La Caminul de persoane varstnice „Nicolae Cajal” din Capitala a avut loc o manifestare, denumita sugestiv „Ziua Portilor Deschise”.

Astfel, la inceput de octombrie, un camin de persoane varstnice a reusit sa redea caldura de acasa intr-un mod inedit. Evenimentul nu a avut nimic de-a face cu acel festivism lipsit de substanta cu care asociezi o astfel de intalnire. Printre cosuri incarcate de rod a fost pur si simplu bucurie si sarbatoare!

cerasela_camin-cajalTabloul a fost unul plin de oameni frumosi si emotie: copii de gradinita dansandu-le bunicilor frumos si usor dezorganizat, cu acea imperfectiune care sade atat de bine micilor artisti, demnitari, doctori si arhitecti recitand ad-hoc poezii, o directoare, Cerasela Maria Bechir, vesela, emotionata, avand o singura temere: atunci cand a prezentat un invitat i-a rugat sa nu mai planga mult, ca anul trecut. In dragostea lor, batranii au plans putin, au batut din palme timp indelungat.

fuego-cajalPaul Surugiu, alias Fuego, le-a cantat pe masura, animand atmosfera. Le-a impartit poze si autografe si le-a spus povesti si iar le-a cantat si totul s-a terminat tarziu, toti impreuna in sala de mese, la must si pastrama si sarmale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri