Caută
Close this search box.

Texte pentru insomniaci – Preşedintele României despre agenții paranormali: „Îi folosesc şi americanii şi ruşii”

Declaraţia din anul 2009 a lui Viorel Hrebenciuc, un om foarte calculat dealtfel, că Băsescu a folosit puteri paranormale pentru a câştiga alegerile prezidenţiale a şocat opinia publică la vremea respectivă. Generalul de brigadă Emil Străinu, doctor  în ameninţări neconvenţionale şi asimetrice, spune că Hrebenciuc nu numai că avea dreptate, ba mai mult, pe timpul confruntării dintre Geoană şi Băsescu, grupuri de specialişti în tehnici metapsihice, dispuse în formă de pentagramă în jurul Palatului Parlamentului, au influnţat de la distanţă claritatea mentală a candidaţilor. Adică această campanie a fost un război al ”magilor electorali”.

basescu

În emisiunea din 29 decembrie 2009, Băsescu a fost întrebat la OTV dacă ştie despre practicile magice la nivel de stat. Preşedintele României a spus despre paranormali: “Îi folosesc şi americanii, şi ruşii”. Întrebat despre existenţa unor structuri româneşti specializate în acest domeniu, Traian Băsescu, a spus: “Chiar dacă îi avem, eu nu-i ştiu!”. Să dezvoltăm puţin afirmaţia preşedintelui.

Magia, farmecele si descântecele, pe care le credeam apanajul exclusiv al vrăjitoarelor, au devenit, de aproximativ 50 de ani, practici ale serviciilor secrete ale marilor puteri. Experienţele parapsihologice au apărut încă din anul 1920, când un hipnotizator englez a făcut o demonstraţie în Rusia, în timpul căreia unui subiect hipnotizat i s-a spus în limba engleza să facă diferite gesturi. Deşi subiectul nu cunoştea limba lui Shakespeare, s-a conformat întocmai ordinelor hipnotizatorului. În anii ′30, doi medici ruşi au început să studieze telepatia la Leningrad, urmărind posibilităţii de a folosi telepatia în scopuri militare. De atunci domeniul s-a dezvoltat incredibil, armele denumite parapsihologice fiind experimentate, studiate şi folosite în tot mai multe ţări, în primul rând pentru spionaj, dar şi pentru derutarea sau chiar anihilarea inamicului. Dacă în spionaj se foloseşte un fel de cunoaştere ocultă, adică prin teledetecţie, de pildă, poţi afla ce face un anume individ din Tibet, „blestemele” spionilor parapsihologi – căci în linii mari despre asta ar fi vorba –  sunt un pic mai complexe.

Un atac parapsihologic sau energo-informaţional se bazează pe emiterea unor unde în spectrul de frecvenţă situat între 4 şi 13 hertzi, care te poate influenţa să faci ceva anume, anihilându-ţi voinţa, te poate îmbolnăvi sau chiar omorî. Metodele folosite sunt influenţa directă provocată de subiecţi umani, un fel de „magi” moderni (ruşii fiind cei mai buni în domeniu), sau tehnologii avansate, respectiv aparate care produc unde ce influenţează pozitiv sau  negativ organismul uman (la acest capitol primii fiind americanii). Atacurile parapsihologice (numite şi psihotronice, termen introdus de profesorul Zdenek Rojdak în 1973) pot fi contracarate prin acţiunile altor specialişti în domeniu, un fel de „vraci” care stiu cum să asigure protecţia sau cel puţin să scoata la timp persoana atacată din zona malefică.

”Vrăjitorii” au înconjurat Palatul Parlamentului

După alegerile prezidenţiale din decembrie 2009, Viorel Hrebenciuc a declarat în direct la un post de televiziune, spre uluirea asistenţei, că Băsescu ar fi folosit specialişti în metapsihică pentru a-l învinge pe Geoană. Geoană însuşi, împreună cu soţia sa, Mihaela, au întărit spusele lui Hrebenciuc, în ideea că Mircea ar fi fost atacat energetic în timpul campaniei de un fel de „vrăjitori electorali” – lucru care a dus la pierderea competiţiei de candidatul PSD. Toată lumea a râs, dar s-a dovedit ulterior că preşedintele Băsescu chiar foloseşte serviciile a cel puţin doi parapsihologi, celebrul deja Aliodor Manolea şi soţia lui, Doina Elena.

strainu

În fine, generalul Emil Străinu, fost consilier parlamentar, singurul cetăţean român cu doctorat în domeniul ameninţărilor neconvenţionale şi asimetrice, a explicat că în perioada dintre declanşarea fazei finale a campaniei electorale pentru preşedinţie, până la consumarea ei, cea mai mare parte a specialiştilor în ocultism, au fost angajaţi în stafurile de campanie ale celor mai importanţi candidaţi la această funcţie, respectiv cei care au avut mulţi bani.

Astfel, în timpul confruntărilor dintre candidaţii la preşedinţie, care au avut loc în Palatul Parlamentului în 19 noiembrie 2009 şi 3 decembrie 2009, în jurul acestei clădiri au fost dispuse, sub formă de pentagramă, formă geometrică cunoscută în ezoterism drept ”Steua Vrăjitoarelor”, grupuri de meditaţie care au încercat să influenţeze mental starea de spirit, sănătatea şi claritatea mentală a candidaţilor.

Fiecare candidat a avut grupurile proprii de influenţă mentală de la distanţă. Bătălia s-a dat, de fapt, între capacităţile persuasive şi de influenţare a grupurilor de control mental. Numărul membrilor unui asemenea grup au variat între un minim de 5 persoane şi un maximum de 20.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, participa la o conferinta de presa, in Craiova, joi, 14 august 2008. Mircea Geoanaa anuntat ca va candida pe unul din cele cinci colegii uninominale pentru Senat din Dolj, sustinand ca o decizie in privinta stabilirii zonei in care va concura va fi luata in cadrul organizatiei judetene. DARIUS MITRACHE / MEDIAFAX FOTO

”Conform informaţiilor pe care le deţin, în timpul ultimei confruntări între Băsescu şi Geoană una din pentagrame avea vârful în parcul Cişmigiu, printr-un grup de 20 de persoane, primele două colţuri în parcul Izvor ţi monumentul de pe bd. 13 Septembrie, iar ultimele două colţuri lângă Bingo Europa şi Poşta Puişor. Au câştigat cei mai buni în domeniul parapsihologiei. Cert este că anumite grupuri de interese economice precum şi partidele politice mari din ţara noastră au deja în stafurile lor celule de influenţare şi analiză psihotronică, pe care le utilizează curent în înfruntările cu adversarii politici, atât în scop defensiv, cât şi ofensiv. Din păcate, aceste tehnici sunt folosite la noi exclusiv în zona privată, în timp ce structurile statului nu pot apără cetăţeanul împotriva acestui tip de agesiune neconvenţiională, pentru că ignoră acest domeniu”, a adăugat generalul Emil Străinu.

Două milioane de euro pentru prestaţia de ”mag electoral”

Surse din cadul masoneriei din România ne-a spus că nu doar parapsihologi autohtoni au acţionat în timpul campaniei electorale, ci şi câţiva străini, respectiv din Israel şi Statele Unite ale Americii. Aceştia din urmă au fost foarte bine plătiţi pentru prestaţiilor lor, cu sume cuprinse între unul şi două milioane de euro de persoană.

În fine, a venit declaraţia lui Băsescu de la OTV şi tema folosirii atacurilor parapsihologice în politică ”a îngheţat”.

Pentagrama este şi ”Steaua lui Satana”

Pentagrama este o stea cu cinci colţuri, liniile folosite în desenarea unei pentagrame sunt intacte şi continue, de unde denumirea de Nod fără de Sfârşit.

Pentru ocultişti este un simbol precreştin cunoscut şi sub numele de Steaua Vieţii, Pentalpha, Rădăcina Druidului, Piciorul Vrăjitoarelor, Crucea Vrăjitoarelor, Steaua Vrăjitoarelor, iar pentru unii poartă denumirea şi de Steaua lui Satana.

Vârfurile pentagramei simbolizează Pământul – adică stabilitate, anduranţă fizică; Focul – curaj, îndrăzneală; Apa – emoţie, intuiţie; Aerul – inteligenţă, artele; Spiritul – Divinitatea.

Ideea de militari români paranormali i-a aparţinut lui Henri Coandă

Conform unor surse care aveau acces la informaţii ale Marelui Stat Major al Armatei pe timpul lui Ceauşescu, în România s-au facut primii paşi în folosirea armei parapsihologice la începutul anilor 1970, la iniţiativa lui Henri Coandă, celebrul inventator care a fost chemat în ţară pentru a dezvolta capacităţile militare ale ţării noastre. Ideea unor militari parapsihologi a prins, nucleu acestei structuri fiind organizat pe lângă o instituţie din cartierul bucureştean Militari. Au avut loc mai multe experimente de triere ale subiecţilor, în special în Munţii Buzăului. În 1989 urma să ia fiinţă prima unitate militară de acest gen din ţara noastră, dar în uma revoluţiei din decembrie palnul a fost abandonat. La ora actuală, în ţara noastră nu există în sistemul apărării naţionale, siguranţei şi ordinii publice nici o structură specializată care să studieze şi să contracareze acţiunile psihoenergetice. Există tehnologie şi oameni pregatiţi în domeniul psihotronic, la acelaşi nivel ca în Occident. Din păcate, aceste resurse sunt concentrate doar în domeniul privat sau în mâna unor grupuri de presiune care le utilizează pentru propriile scopuri.

Laila a fost ghicitoarea lui Valentin şi Zoe Ceauşescu

laila-1-4430-261086-laila_dd68becfd0

Dintre preşedinţii României care au folosit parapsihologi, îl putem numi, alături de Băsescu, doar pe Emil Constantinescu, care a avut la Cotroceni un consilier pe asemenea probleme în persoana unui medic de la Spitalul Colţea.

Se spune că și Ceauşescu o avea pe vrăjotoarea Laila, dar conform altor surse, lucrurile stau un pic altfel. Laila s-a născut la Tungujeni, Buzău, în anul 1923. Zona aceasta a României se pare că este foarte specială pentru cei care practică magia. Nu se ştie cum a intrat în graţiile potentaţilor vremii, dar această clarvăzătoare – adică ghicea viitorul – stabilită la Bucureşti şi căsătorită cu un anume Aloman, a reuşit să capteze atenţia elitei statului comunist, după 1970. Veneau la ea familiile Maurer, Drăghici, Mănescu, procurori, judecători, medici, artişti, printre care Nichita Stănescu şi Paul Goma etc. Era în relaţii foarte bune cu primul soţ al Danei Năstase, Mircea. La un moment dat a început să fie vizitată de Zoe şi Valentin Ceuşescu, niciodată însă de Elena sau Nicolae Ceauşescu. Practic este impropriu spus că a fost vrăjitoarea cuplului prezidenţial, ci doar a copiilor acestora. Prinderea celebrului criminal Râmaru este de fapt opera colaborării dintre miliţie şi clarvăzătoarea Laila.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri