Caută
Close this search box.

Hillary Clinton a preluat conducerea în sondaje pentru cursa prezidenţială, potrivit sondajelor

Hillary Clinton şi Donald Trump s-au confruntat duminică seară în cea de-a doua dezbatere televizată din cadrul campaniei pentru alegerile la preşedinţia SUA, în urma acestora, candidata Partidului Democrat a câştigat această dezbatere, informează The Independent.

Dezbaterea a avut loc în urma difuzării înregistrării audio în care Donald Trump este surprins făcând comentarii vulgare despre persoane de sex feminin. Candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA a fost nevoit să explice comentariile, acesta a declarat că este ”ruşinat” şi că ”respectă foarte mult femeile, mai mult decât oricine”. Donald Trump a continuat acuzându-l pe fostul preşedinte american, Bill Clinton, de abuz asupra femeilor şi criticându-l pe acesta.

”Nu a mai existat nimeni vreodată în istoria politicii acestei naţiuni care să fi fost atât de abuziv cu femeile“, a afirmat acesta despre Bill Clinton.

La rândul său, Hillary Clinton a declarat că remarcile făcute de Donald Trump în cadrul înregistrărilor îl reprezintă ”pe acesta cu adevărat”. Ea a adăugat: ”L-am văzut insultând femei, evaluându-le în funcţie de înfăţişarea acestora, stânjenindu-le atât la televizor, cât şi pe Twitter”.

Conform unui sondaj efectuat de postul CNN, 57 % dintre votanţi consideră că Hillary Clinton a câştigat dezbaterea, comparativ cu 34 %, care consideră că Donald Trump s-a descurcat mai bine.

Cea de-a doua dezbatere a avut loc sub forma unui consiliu local, jumătate din întrebări fiind puse în mod direct de către cetăţenii participanţi, celelalte întrebări venind din partea unui moderator. Candidaţii au avut la dispoziţie câte două minute pentru a răspunde.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri