Caută
Close this search box.

Putin a anulat întâlnirea electorală cu Trump

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anulat luni întâlnirea electorală comună, de susţinere a lui Donald Trump, numind comportamentul republicanului ca fiind unul „complet lipsit de temei”, informează newyorker.com.

Putin, care avea programată o întâlnire de campanie alături de Trump, la un miting în Colombus, Ohio, a declarat că nu va mai avea nicio apariţie alături de miliardar, până la sfârşitul campaniei electorale.

„Ca tată a două fiice, eu nu pot trece cu vederea sau a apăra comportamentul domnului Trump”, a spus liderul rus într-o declarație oficială tăioasă.

Vladimir Putin, care era pregătit să investească 31 milioane de ruble, sau aproximativ cinci milioane de dolari, în campania publicitară de susţinere a lui Trump, îşi retrage aceste fonduri şi „se va concentra pe cursele down-vot”, se arată în declaraţia menţionată.

Într-o apariţie la CNN, managerul de campanie a lui Trump, Kellyanne Conway, a încercat să minimalizeze retragerea lui Putin, pretinzând că Trump are în continuare sprijinul multor dictatori totalitari.

sursa foto: yournewswire.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri