Caută
Close this search box.

Circulația feroviară, închisă între Valea Sadului și Lainici

Circulația feroviară este închisă pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile Valea Sadului și Lainici, din cauza vântului și a ploilor care au dus la căderi de copaci pe firul de contact, rupându-l, informează Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA.

Până la remedierea defecțiunii, circulația feroviară este oprită temporar și se vor înregistra întârzieri în graficul de circulație. Momentan patru trenuri de călători se află în această situație și anume: R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

„Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA informează că, în cursul acestei dimineți, începând cu ora 4:40, circulația feroviară este închisă (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între stațiile CF Valea Sadului — Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui”, afirmă compania.

Echipele de intervenție se află la fața locului și desfășoară operațiuni de înlăturare a copacilor căzuți și de remediere a liniei de contact, astfel încât circulația feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

Compania Națională de Căi Ferate ‘CFR’ SA este compania care administrează infrastructura feroviară publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri