Fostul internațional Adrian Mutu a fost numit astăzi manager general la clubul de fotbal Dinamo București, a anunțat acționarul majoritar al grupării, Ionuț Negoiță, pe site-ul oficial al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Fostul mare internaţional român Adrian Mutu este, începând de astăzi, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat acţionarul majoritar al clubului, Ionuţ Negoiţă: „Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi şi sunt convins că experienţa sa în fotbalul internaţional ne va duce către un nou standard de performanţă atât pe plan intern, cât şi european”, a declarat Ionuţ Negoiţă imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu. „E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importantă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti”, a adăugat noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare.

Adrian Mutu a marcat pentru Dinamo 29 de goluri în 42 de meciuri. Fotbalistul are 2 trofee Adrian Mutu în palmares, în tricoul alb-roşu, eventul în sezonul competiţional 1999-2000. Mutu a adunat pentru echipa naţională a României 35 de goluri şi 77 de selecţii.

 

 

 

153 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =