Caută
Close this search box.

Crăciun veritabil vienez, cu Straus Festival Orchestra

sfo-847-kopie

Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, aduce, pentru al 8-lea an consecutiv, fascinaţia muzicii autentice vieneze în România prin spectacolul „Vienna Classic Christmas”, cu participarea extraordinară a corpului de balet Pegani și a soliștilor Leontina Vaduva și Robert Nagy, concert ce va avea loc pe 16 decembrie, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20:00.

Spectacolul autentic vienez va aduce spectatorilor români o premieră care va completa tabloul fabulos al Vienei Imperiale – grația corpului de balet, care va crea o poveste diferită pentru fiecare piesă muzicală, cu o coregrafie semnată de celebra balerină Raffaela Pegani, o artistă cu o carieră îndelungată împreună cu Strauss Festival Orchestra Vienna. Romina Kołodziej a studiat la Opera de Stat din Viena și este prim-balerină la Teatrul Național Slovac din Bratislava. Vladimir Snizek este balerin, coregraf, manager, având o agendă încărcată, cu turnee în toată lumea. Spectacolele din București și Craiova vor avea doi invitați prestigioși – soprana Leontina Văduva și tenorul Robert Nagy, potrrivitunui comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Evenimentul face parte din Programul național cultural “Artă contra Drog” 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 200, 150, 100 sau 60 de lei.

Orchestra va susține în perioada 12 – 20 decembrie un turneu în România.

Turneu național:

12 decembrie – IAȘI, Casa de Cultură a Studenților

13 decembrie – BACĂU, Teatrul de Vară „Radu Beligan”

14 decembrie – CONSTANȚA, Casa de Cultură a Sindicatelor

16 decembrie – BUCUREȘTI, Sala Palatului

17 decembrie – CRAIOVA, Sala Polivalentă

18 decembrie – TIMIȘOARA, Opera Națională Română

19 decembrie – CLUJ-NAPOCA, Opera Națională Română

20 decembrie – BRAȘOV, Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri