Elena Udrea şi-a depus joi, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti, candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, de data aceasta ca independent, afirmând că cetăţenii trebuie să-şi decidă reprezentanţii, nu „Sistemul” care încearcă să o împiedice să candideze.

”Mă bucur că am reuşit să le strâng semnăturile. Nu e uşor. Legea actuală este o lege făcută împotriva candidaturilor independente şi a partideleor mici. E foarte greu să strângi semnăturile pentru că trebuie şi CNP, oamenii sunt reticenţi, dar mă bucur că sunt mulţi cei care m-au sprijinit, cei care au strâns semnături pentru mine”, a spus Elena Udrea, după ce şi-a depus candidatura la BEM.

Ea mai spus că nu ”Sistemul trebuie să decidă cine mai face politică în România”, ci cetăţenii. ”Cred că Bucureştii trebuie să aleagă dacă eu continui mandatul de parlamentar şi nu trebuie ca selecţia sau cariera mea politică să se încheie pentru că aşa decide Sistemul. Voi veni cu un set de propuneri, un program care va fi mai atractiv, mai real, mai util decât colecţia de platitudini prezentată de domnul Cioloş şi care se referă la iniţiative legislative de care consider că e nevoie”, a mai spus Udrea.

În ceea ce priveşte contracandidaţii săi de la PMP, până de curând partidul din care făcea şi Udrea făcea parte, deputatul a spus: ”Şi acum suntem prieteni şi alianţi”.

”Îmi doresc ca din Parlament să votez un guvern din care să facă parte PMP cu un prim-ministru Traian Băsescu. Nu suntem contracandidaţi. Ne compeltăm. Pe lângă un electorat comun există suficient electorat separat în ceea ce mă priveşte pe mine şi Traian Băsescu”, a mai zis Udrea.

Elena Udrea a zis că a strâns peste 19.000 semnături.

146 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here