Caută
Close this search box.

Explozia unui aparat de cafea a mutilat o femeie

 

O femeie a fost mutilată, luni, cu şanse reduse de supravieţuire, după ce aparatul de cafea al unităţii a explodat, rănind şi o client.

Clienta a fost transportată şi ea cu multiple răni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Potrivit medicilor de la Ambulanţă, proprietara magazinului este în stare critică, după ce cuţitul de la râşniţa de cafea i-a tăiat mâinile.

„Explozia a fost atât de puternică, încât femeii i-ai fost smulse părţi din corp. Se fac eforturi pentru a o salva, dar şansele de supravieţuire sunt minime. Cealaltă victimă este stabilă, are multiple tăieturi pe corp. Ieşea din magazin când s-a produs explozia şi a fost rănită de sticla de la geamurile care s-au spart”, a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Femeia rănită grav avea magazinul în curtea locuinţei. Ea are doi copii, în vârstă de 5, respectiv 15 ani, iar soţul său este plecat la muncă în Anglia. Vecinii femeii, care au apelat numărul de urgenţă 112, susţin că ambulanţa a venit foarte târziu, pentru că operatorul cu care au intrat în legătură a pus foarte multe întrebări la telefon şi a trimis cu întârziere o salvare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri