Caută
Close this search box.

Ia-ți biletele online, la FNT 2016!

Biletele pentru toate spectacolele celei de-a 26-a ediții a Festivalului Național de Teatru (FNT) se vor pune în vanzare online, pe https://www.mystage.ro/fnt, pe data de 7 octombrie,  începând cu ora 00:00 (12 noaptea) și la casa de bilete centralizată a Teatrului Național „I.L. Caragiale“ din București, începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, unde contravaloarea biletelor se va putea plăti cash.

Mystage.ro este o platformă de bilete dedicată spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă și de pe orice dispozitiv mobil și astfel, oricine va putea cumpăra foarte ușor bilete la toate reprezentațiile festivalului, potrivit unui comunicat depresă al organizatorilor.

Sistemul funcționează foarte simplu: fiecare utilizator îți alege reprezentația și locurile pe care și le dorește în sală și apoi le cumpără. După efectuarea plății, fără alte costuri suplimentare, primește automat în contul său și pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Plățile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranță prin platforma LibraPay, aparținând Libra Internet Bank.

Mai multe informații despre festival se pot găsi pe  www.fnt.ro , www.mystage.ro  și pe pagina de Facebook a Festivalului National de Teatru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri