Caută
Close this search box.

Încep selecțiile pentru Şcolile Sociale de Judo şi de Tenis, pentru copii, în București

La ”Stejarii Country Club” va avea loc, în weekendul 5 – 6 noiembrie, selecţiile municipale pentru Şcolile Sociale de Judo şi de Tenis, ediţia 2016. Programele sunt dedicate copiilor pasionaţi de sport, care doresc să înveţe elementele de bază ale practicării judo-ului sau tenisului, sub îndrumarea unor profesionişti.

„Succesul înregistrat în cadrul ediţiilor anterioare ale Şcolilor Sociale de Judo şi de Tenis ne-a confirmat faptul că în România există foarte mulţi copii cu potenţial, care merită încurajaţi şi sprijiniţi. Cu îndrumarea potrivită, aceştia au posibilitatea să practice sportul într-un cadru organizat şi poate, de ce nu, să ajungă să practice sportul de performanţă”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Astfel, sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 10,00, va avea loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Judo. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 8 ani, evenimentul are ca scop  selectarea a 32 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, de 2 ori pe săptămână, la Stejarii Country Club, în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017. Lecţiile vor fi susţinute de către instructori profesionişti.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice, Alina Dumitru.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail judo@stejariicountryclub.ro, până marţi, 1 noiembrie, în limita a 80 de persoane.

Duminică, 6 noiembrie, începând cu ora 10,00 va avea loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Tenis. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 7 ani, evenimentul are ca scop  selectarea a 25 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, de 3 ori pe săptămână, la Stejarii Country Club, în perioada noiembrie 2016 – octombrie 2017. Pe lângă lecţiile de grup, cei mici vor beneficia de pregătire fizică, terenuri de antrenament, rachete de tenis şi mingi, toate acestea sub îndrumarea unor instructori profesionişti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri