Caută
Close this search box.

Începe Loteria Vizelor

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite, pentru 2018, va începe marţi 4 octombrie 2016 la orele 19:00 (ora României) și va fi disponibilă numai până luni 7 noiembrie 2016 la orele 19:00 (ora României).

Pentru a participa la programul din acest an, toți cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat: www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> în cursul perioadei de înregistrare. Acolo se găsește formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete pentru a trimite cererea dumneavoastră de înregistrare, informează un comunicat de presă al Ambasadei SUA remis MagnaNews.

Nu se percepe nicio taxă de înscriere iar Departamentul de Stat informează că acceptă cereri de înregistrare numai pe pagina de internet E-DV. Cei care doresc să participe la Programul Diversity Visa sunt încurajați să îşi completeze şi să îşi trimită singuri cererile de participare. „Participanţii pot alege ca altcineva să trimită cererea în numele lor, dar ar trebui să fie precauţi dacă persoana care se oferă să îi ajute încearcă să le ceară o taxă – reţineţi, formularul online este simplu și NU SE PERCEPE NICI O TAXĂ pentru a participa. Fie că o persoană trimite o cerere de participare direct, sau un avocat, un prieten, sau o rudă îi oferă asistenţă, se poate trimite o singură cerere de participare în numele fiecărei persoane”.

Este foarte important ca participanţii la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2018.  Numărul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi de a obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu, dacă cererea fost selecţionată.

Începând cu data de 2 mai 2017, participanţii la programul DV-2018 îşi vor putea folosi numărul de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check, la adresa de internet www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> , dacă cererea lor a fost selecţionată.

Pe pagina Entrant Status Check participanţii selecţionaţi vor fi informaţi despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei şi membrii de familie eligibili. Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a îi înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa.

Legea permite o singură cerere de înregistrare în numele unei persoane.
Instrucțiunile complete se pot găsi la: www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov>

sau pe pagina de internet a Departamentului de Stat la:

www.usvisas.state.gov/dv/instructions<http://www.usvisas.state.gov/dv/instructions>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri