Caută
Close this search box.

Kazahstan – România, scor 0-0, în Grupa E din preliminariile Campionatului Mondial

 

Prima ocazie a meciului a aparținut elevilor lui Daum. În minutul 9, StanRomânia şi Kazahstan au remizat, marţi, scor 0-0, în meciul al treilea al Grupei E de calificare la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia.ciu a executat primul corner al meciului, însă mingea a traversat careul. Benzar a retrimis suprafața de pedeapsă, iar gazdele au avut probleme în a respinge mingea care a ajuns la Stancu, dar șutul său din interiorul careului a trecut pe lângă poartă.

Kazahstan a replicat prin șutul lui Khizhnichenko, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Tătărușanu.

Stanciu a executat o lovitură liberă în careu, iar mingea a fost respinsă până la Răzvan Marin. Șutul inițial al acestuia a fost blocat, însă mijlocașul VIitorului a revenit și a reluat din nou, însă portarul advers a trimis mingea în corner.

În minutul 45, Chipciu a cerut penalty la o intervenție a lui Akhmetov, dar arbitrul rus nu a fluierat nimic.

Cea de-a doua repriză a fost echilibrată, dar trupa lui Daum putea da lovitura în ultimele minute de joc. Bogdan Stancu a pătruns pe partea stângă și a centrat în careu, unde portarul kazah a ratat intervenția, dar Enache a alunecat și nu a reușit să reia mingea de pe linia porții.

România rămâne fără înfrângere în ultimele 15 meciuri de calificare, cu opt victorii și șapte egaluri și ocupă primul loc în grupa de calificare, dar poate fi depășită în cazul în care Polonia, Danemarca sau Muntenegru se impun în această seară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri