Caută
Close this search box.

Mike Tyson dezvăluie că toți marii boxeri de astăzi se dopează!

unnamed-2 Fostul pugilist Mike Tyson a declarat că adoră tenisul şi că înaintea lui Ilie Năstase acest sport era plictisitor. El a mai spus că nu ştie cine este Simona Halep, dar o cunoaşte pe Nadia Comăneci şi că nu ştie nimic despre cazul de dopaj al lui Lucian Bute, adăugând însă că toţi boxerii se dopează. „Este foarte dificil, e într-o situaţie dificilă pentru că toată lumea o face. Dacă lupţi şi nu o faci e ca şi cum ai fi un troglodit. Dacă nu o faci unde ai fost? Te-ai ascuns sub o piatră, ceva? Unde ai fost? Toată lumea o face şi el a fost prins, toată lumea face asta. Trebuie să o facă pentru a fi competitiv. Asta este situaţia”, a afirmat Mike Tyson.

Mike Tyson este o legendă a boxului mondial și unul dintre cei mai mediatizati sportivi din întreaga lume. Având titulatura de cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă și mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit cel mai bun boxer la categoria grea în lumea organizației WBC.

mike-produs

Un an mai tarziu, Tyson a ajuns cel mai bun concurent din această categorie a tuturor federațiilor. Sportivul care posedă una dintre cele mai puternice lovituri de pumn din istoria boxului a câștigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză. După ce și-a încheiat cariera profesională, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment, cea mai mare federație mondială de lupte. Starul a jucat în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover și Hangover II). În 2011, Mike Tyson a intrat în Boxing Hall International of Fame, iar în aprilie 2012 în WWE Hall of Fame. Boxerul a venit în România pentru a lansa Black Energy. Brandul de energizant, prezent în peste 50 de țări, a reușit să fie numărul unu în Polonia, la scurt timp după lansare. Ambasadorul american al brandului, Mike Tyson, s-a întâlnit în timpul vizitei sale în România cu personalități ale sportului românesc și cu oficialități. „Black Energy este un brand inspirațional care promovează valori importante pentru mine, precum caracterul puternic, voința de luptă în viața de zi cu zi și succesul”, a spus fostul mare pugilist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri