Caută
Close this search box.

Ploile abundente au afectat mai multe drumuri din țară

Compania Naționala de Administrare a Infrastrcturii Rutiere anunță participanții la trafic că în perioada 12.10.2016  în intervalul orar 03,30 – 20,00, circulația rutiera va fi închisă pe DN 10, localitatea Siriu. Traficul rutier se va desfășura pe următoarele rute ocolitoare: – autovehiculele cu masa mai mica de 7,5 tone vor circula pe traseul: Buzău – DN 10 – Cislău – DJ 102B – Vălenii de Munte – DN 1A – Săcele – DN 1- Brașov; – conducatorii autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone vor utiliza ruta Buzău – DN 1B – Ploiești – DN 1A – Brașov.

Alte drumuri afectate de ploaie:

  • DN 12A  (Comănești – Tg. Ocna) – Comănești I (BC)- Tg. Ocna (BC) – Se circula pe 1/2 din cale.
  • DN 12B  (Tg. Ocna – Slănic Moldova) – Cireșoaia (BC) – Slănic Moldova (BC) – Terasamentul drumului este afectat. Se circula pe 1/2 din cale.
  • DN 12B  (Tg.Ocna – Slănic Moldova) – Cireșoaia (BC) – Cerdac (BC) – Viitura  pe raul Slanic Moldova ce a dus la prabusirea taluzului drumului. Se circula pe 1/2 din cale.
  • DN 13C  (Vânători (MS) – Bisericani (HR) – Vânători (MS) – Bisericani (HR) – Din cauza ploilor din ultima perioadă rampa podului provizoriu de la km 1+190 s-a prăbușit. Începând cu data de 03.06.2016, ora 21.30,  se circulă restricționat pe jumătate de cale la rampa de intrare pe partea dreaptă a podului, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai micaăde 10 tone.
  • DN 17A  (Vatra Moldoviței ( SV)- Ciumarna (SV) – Vatra Moldoviței (SV) – Ciumarna (SV) – Din cauza precipitațiilor abundente, s-au produs avarii la pod și până la repararea rampelor de acces la pod, circulația este deschisa pentru autovehicule cu masa mai mica de 7,5 tone.
  • DN 2M  (Andreiașu de Jos – Butucoasa) – Circulatia se desfășoară pe 1/2 din cale și cu restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.
  • DN 2N  (Chiojdeni – Jitia) – În urma precipitațiilor abundente din ultimele zile, a avut loc o alunecare de teren. Se circulă pe 1/2 din cale.
  • DN 2N  (Jitia) – Circulația se desfașoară pe 1/2 din cale și cu restricție pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri