Caută
Close this search box.

Poliţia din Lexington a arestat trei suspecţi în cazul morţii fiicei lui Tyson Gay

 

Poliţia din Lexington (Kentucky) a reţinut, duminică, trei bărbaţi acuzaţi în cazul morţii fiicei lui Tyson Gay, cea care a decedat în urma unui schimb de focuri ce a avut loc în parcarea unui restaurant din oraş, relatează presa străină.

Este vorba despre D’Vonta Middlebrooks, un tânăr de 21 de ani, cunoscut de justiţie pentru afaceri legate de droguri, pe care poliţia îl acuză că a deschis focul în faţa restaurantului, unul dintre gloanţe atingând-o mortal în zona gâtului pe Trinity Gay. Alături de acesta au mai fost arestaţi Chazerae Taylor şi D’Markeo Taylor, pe care poliţia i-a identificat imediat după incident, în maşina cu care se aflau la restaurant.

Martorii ce se aflau în incinta restaurantului au relatat un schimb de focuri între două maşini, un Dodge Charger gri şi o maşină sport de culoare închisă, cu geamuri fumurii, în jurul orei 4:00. Considerată o mare speranţă a atletismului american, Trinity Gay, în vârstă de 15 ani, era specialistă în probele de sprint, la fel ca tatăl ei.

În vârstă de 34 de ani, Tyson Gay este unul dintre cei mai cunoscuţi atleţi din Stele Unite ale Americii, fiind al doilea cel mai rapid om din istoria probei de 100 de metri, după Usain Bolt (9,69, faţă de recordul mondial 9,58). Gay este campion mondial în probele de 100, 200 şi 4×100 m (toate medaliile de aur au fost câştigate la Osaka, în 2007).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri