Caută
Close this search box.

Protest spontan al grefierilor, de la ora 10,00

Grefierii din toată ţara îşi întrerup activitatea, astăzi, între orele 10,00 – 13,00. Este vorba despre un protest spontan în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor. În Capitală, un pichet se va afla în faţa Ministerului Justiţiei, anunţă Asociaţia Grefierilor din România.

Pentru recunoaşterea, apărarea drepturilor şi intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari şi registratori, grefieri statisticieni şi grefierii documentarişti din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, întrerupem activitatea prin protest spontan în toate oraşele din ţară, în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, atât grefieri de instanţe cât şi cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfăşurarea mitingului la Bucureşti.

Totodată, sindicaliştii invită grefierii din cadrul instanţelor şi parchetelor din toata ţara să se unească si să se ralieze protestelor din ţară pentru susţinerea Federaţiei Naţionale Sindicale Projust (FNSP.

Scopul acestor manifestări este determinat de necesitatea îmbunătăţirii situaţiei profesionale şi economice a categoriei noastre de personal, parte componentă şi esenţială a sistemului judiciar, spune FNSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri