Caută
Close this search box.

The Rolling Stones a lansat, astăzi, un nou album

 

Albumul lansat astăzi de Rolling Stones  se numește “Blue and Lonesome” și conține inclusiv două piese cu Eric Clapton. Este cel de/al 25/lea album din cariera celebrei trupe.

Cei de la Rolling Stones au distribuit fanilor un al doilea trailer video, înainte de lansarea noului lor album, atât de aşteptat de public. La începutul acestei săptămâni, pe site-ul trupei britanice a fost lansat un scurt teaser intitulat „The Rolling Stones- Se întorc pe 6 octombrie”.

Prin acest viitor album, băieţii de la Rolling Stones abandonează trucurile electronice ale muzicii moderne şi revin la rădăcinile lor de blues, noul material fiind compus din cover-uri după melodii celebre ale unor clasici ai genului. O mostră din ce vom asculta pe acest album o găsim într-un alt clip teaser postat pe Twitter.

Se zvoneşte că în luna iunie a acestui an, cei de la Stones, aflându-se într-un studio de înregistrări din vestul Londrei, l-au întâlnit întâmplător pe celebrul chitarist Eric Clapton. Întâlnirea a fost una de bun augur, rezultatul acestei coincidenţe fiind colaborarea dintre trupă şi Clapton şi înregistrarea a două piese produse de Don Was.

Don a declarat publicaţiei franceze Le Figaro că noul album al formaţiei va conţine cover-uri după piese blues şi că înregistrarea a durat doar trei zile: „Albumul sună frust. E autentic. De fapt, surprinde esenţa a ceea ce sunt The Rolling Stones”, spune acesta.

Un alt eveniment recent privind activitatea trupei s-a petrecut pe 3 octombrie în Las Vegas, când Rolling Stones au susţinut un concert-surpriză, în faţa a 1.200 de şoferi de camion.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Pe 17 iulie 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri