Caută
Close this search box.

Rusia amenință SUA cu războiul nuclear dacă cetățenii nu îl votează pe Trump

Rusia a avertizat Statele Unite că trebuie neapărat să îl voteze pe Donald Trump, în alegerile prezidențiale, altfel, riscă să fie implicată într-un război nuclear, potrivit express.co.uk.

Vladimir Jirinovski, un aliat al lui Vladimir Putin, a afirmat faptul că Trump, candidatul republican, este singura persoană care poate preveni o intensificare a tensiunilor dintre Moscova și Washington.

Ultra-naționalistul a susținut, de asemenea, că rivalul lui Donald Trump la Casa Albă, Hillary Clinton, ar putea declanșa un al treilea război mondial, și a mai adăugat că, relațiile actuale dintre cele două state „nu pot fi mai rele decât atât”.

El a spus: „Relațiile dintre Rusia și Statele Unite nu pot fi mai rele decât în momentul de față. Singura modalitate prin care ar putea să se înrăutățească ar fi dacă ar începe un război.

„Americanii care votează pentru alegerea viitorului președinte, pe 8 noiembrie, trebuie să conștientizeze că votează pentru pace pe planeta pământ dacă îl aleg pe  Donald Trump. Dar dacă o aleg pe Hillary Clinton va fi un film scurt, va fi război. Vor fi (n.r. bombe ) Hiroshima și Nagasaki peste tot”, a punctat aliatul lui Putin.

Politicianul rus a continuat să îl laude pe Trump și a spus că republicanul chiar ar putea câștiga un premiu Nobel pentru pace, dacă el va putea calma tensiunile din lume o data ce va fi  Președintele Statelor Unite.

Acesta a mai adăugat: „Trump va avea o șansă imensă de a face relațiile mai pașnice … El e singurul care poate face acest lucru”.

sursa foto:indianexpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri