Caută
Close this search box.

Ştefan Bănică îşi pregăteşte tradiţionalele Concerte de Crăciun

 

Ştefan Bănică sărbătoreşte pe 9 & 10 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului, 15 ani de tradiţie neîntreruptă a celebrelor sale concerte de Crăciun.

Deja se fac 15 ani de concerte de Crăciun Ştefan Bănică, care până acum au făcut recorduri în România ca număr de spectatori şi ca număr de concerte desfăşurate an de an într-o salî de spectacol. A avut 58 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute fără întrerupere din 2002 până în prezent la Sala Palatului, adică 116 ore de muzică live şi circa 300.000 de spectator.

Toate acestea recomandă concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică, un eveniment fără egal în peisajul artistic românesc. Cea mai longevivă tradiţie muzicală din România şi una dintre cele mai complexe producţii de gen.

“Suntem în al 15-lea an consecutiv şi ne apropiem de concertul cu numărul 60 din istoria concertelor mele de Crăciun. Pregătim surprize de proporţii, momente inedite şi invitaţi unul si unul. Vor fi şi câteva premiere la concertul de Crăciun din acest an, pe care le veţi descoperi la Sala Palatului. În curând voi lansa un cântec nou de Crăciun, pe care îl veţi putea asculta pentru prima oara live pe 9 şi 10 decembrie, la Sala Palatului, unde vă aştept să petrecem împreună momente magice, sa trăim atmosfera de poveste a Crăciunului, alături de cei dragi! Pentru că, aşa cum spun în fiecare an, „Doar o dată-i Crăciunul”! , a declarat Ştefan Bănică.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ştefan Bănică  este unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur şi 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film şi teatru şi nenumărate alte premii şi distincţii vin în completarea palmaresului său impresionant. Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri şi până la părinţi şi bunici, Ştefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri