Caută
Close this search box.

Tariful de călătorie cu metroul nu se va modifica până la finalul anului viitor

 

Tarifele de călătorie cu metroul nu se vor modifica până la sfârșitul acestui an, nici anul viitor, a declarat duminică directorul general al Metrorex, Marin Aldea, prezent la Ziua Porților Deschise la Stația de Metrou Laminorului.

„Vă spun ferm că nu va modifica tariful de călătorie cu metroul până la sfârșitul anului, dar nici în 2017. Anul viitor am fundamentat bugetul pe aceleași tarife. O dată cu finalizarea noului sistem de acces la metrou, acum în lucru, o să introducem titluri noi, în favoarea călătorilor. Îmi propun să cresc gradul de încredere al călătorilor în acest mijloc de transport”, a spus Aldea.

De altfel, încă din luna iunie a acestui an, Marin Aldea anunța că nu se are în vedere majorarea prețurilor pentru călătoria cu metroul arătând, totodată, că intenționează să introducă abonamente anuale de călătorie și de weekend pentru a veni în sprjinul călătorilor.

În prezent, prețul cartelei cu două călătorii este de 5 lei iar cel al cartelei cu 10 călătorii este 20 lei. Abonamentul de o zi costă 8 lei, iar abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii 70 de lei.

Ultima scumpire a călătoriei cu metroul a avut loc în primăvara acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri