Caută
Close this search box.

Texte pentru insomniaci: Învață să vorbești cu morții

Vrei să ştii ce se întâmplă pe Lumea Cealaltă? Vrei să comunici cu persoane decedate, la care ai ţinut foarte mult? Poţi să o faci cu ajutorul spiritismului! Cum? Magna News îţi arată toţi paşii, de la modul în care poţi să îţi construieşti masa de spiritism, la metodele cele mai cunoscute de a comunicare cu morţii. Simplu şi eficient…

foto-1-img_2314

– Pentru a chema sufletele morţilor la tine acasă ai nevoie, în primul rând de instrumentele magiei. Astfel, masa şedinţei de spiritism, unealta de bază spiritiştilor, fie ei profesinişti sau amatori, trebuie să fie confecţionată din brad, prin încleiere, fără cuie, bucăţi de tablă sau alte materiale feroase. Este de preferat ca forma mesei să fie rotundă, iar suprafaţa mesei să fie bine lustruită. Pe suprafaţa ei se gravează în mijloc un cerc, iar lângă el cuvintele ”Da şi ”Nu”. În jurul acestor cuvinte trebuie gravate numere de la 1 la 10. Pe marginea mesei se scrie alfabetul, de la A la Z, de la stânga la dreapta.

– Cu un sfert de oră înainte de începerea şedinţei de spiritism, persoana care o va conduce, adică un medium, trebuie să se retragă singură într-o cameră liniştită, să facă zece exerciţii de respiraţie şi să se concentreze.

– Prima fază a şedinţei de spiritism: participanţii se adună în jurul mesei, în picioare, şi păstrează un moment de reculegere pentru cei decedaţi. Apoi aşază degetele arătătoare pe fundul unui pahar poziţionat cu faţa în jos pe cercul desenat pe centrul mesei. Mortul se invocă prin formula: “Rugăm spiritul lui X să ne servească în această şedinţă de spiritism. Când va veni să meargă paharul la DA sau la NU”.

Metoda paharului este folosită de tibetani

Se aşteaptă un minut. Dacă nu se mişcă paharul se repetă formula de două ori. Dacă nici aşa nu se mişcă, se invocă spiritul altui decedat. Insuccesul ar mai putea avea o cauză: mediumul nu este bun şi trebuie schimbat. De obicei metoda paharului este pentru începători şi după câteva zile de încercări ar trebui să reuşască.

– Trebuie să se ţină cont de faptul că spiritul chemat trebuie să fi aparţinut unui corp decedat de cel puţin patruzeci de zile. De obicei, se respectă intervalul de şase luni de la deces.

– Dacă spiritul va veni, paharul se va deplasa spre Da, după care va reveni în cerc. Urmează întrebările puse de participanţi duhului invocat. Acesta răspunde prin intermediul paharului, care alunecă peste litere şi cifre opărindu-se puţin după fiecare cuvânt sau cifră comunicate. Metoda cu paharul şi alfabetul este greoaie şi necesită mult timp. A fost aproape abandonată, fiind folosită  astăzi doar de tibetani.

foto-3-3

Cu un medium bun, masa poate levita

Cea mai răspândită metodă de comunicare cu morţii este cea a levitării mesei şi a înclinării ei. În acest caz răspunsurile din partea spiritului vin prin înclinarea mesei, în timp c epluteşte, în anumite direcţii. Formula de invocare: “Rugăm spiritul X să vină să ne servească în această şedinţă. Când va veni să încline masa odată într-o parte”.  Comunicare pe litere şi cifre se face ca şi în cazul paharului, doar că literele şi cifrele sunt arătate de sirit prin înclinarea mesei. Această metoda necesită însă prezenţa unui medium mult mai bun decât în cazul paharului.

foto-2

Întrebările puse duhului trebuie să fie clare

Întrebările puse duhurilor într-o şedinţă de spiritism trebuie să fie foarte clar formulate, în aşa fel încât răspunsul să aibă eficienţă pentru cei de la masă. Într-o şedinţă de spiritism din timpul celui de-al doile arăzboi mondial s-a pus întrebarea dacă pe casa unde se ţinea şedinţa va cădea o bombă. Răspunsul a fost NU. Toată lumea s-a relaxat. După scurt timp pe acea casă au căzut două bombe. Deci, nu a căzut o bombă, spiritul a avut dreptate – au căzut două.

img_2315

(Informaţii suplimentare găsiţi în volumul ”Iniţiere în practica ştiinţelor oculte”, scrisă de regretatul Ilarion Ionescu. Este singurul volum de spiritism, scris în limba română.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri