Caută
Close this search box.

Vernisajul expoziției „Căciuleanu” deschide oficial FNT 2016

Deschiderea oficială a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Național de Teatru va avea loc vineri, 21 octombrie 2016, de la ora 18:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, cu ocazia vernisajului expozitiei-document dedicate marelui dansator și coregraf  Gigi Căciuleanu.

Vernisajul expoziției „Căciuleanu” va fi urmat de un coupé: spectacolul „Un minut de dans, sau Uf!”, de la Teatrul Mic și „Vivaldi si anotimpurile sale”, productie a Companiei „Liviu Rebreanu” – Teatrul Național Târgu-Mureș, două din cele mai recente creații ale maestrului, informează un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

„Dansul – ocupa în Festivalul Național de Teatru 2016 un loc foarte important. Iar omagiul nostru este adus, prin această deschidere a porților FNT, artistului Gigi Căciuleanu. Cu el venim foarte aproape de dumneavoastră. Împreună cu el – va invităm în lumea lui. Vom deschide Festivalul cu un vernisaj al unei expoziții ‘altfel’, o expoziție intitulată simplu: „Caciuleanu”.

În lumea lui Gigi Căciuleanu veți întâlni acel mare artist, cu multe, nebănuite valențe, și veți putea descoperi de unde – energia lui, de unde – forța, creativitatea și lipsa lui de oboseală. Așa vi-l propunem noi pe Gigi Căciuleanu.” (Marina Constantinescu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri