Caută
Close this search box.

Dacian Cioloș, validat de Consiliul Naţional al PNL ca viitor premier

 

Consiliul Național al PNL a validat miercuri, cu unanimitate de voturi, decizia Biroului Politic Național prin care Dacian Cioloș este desemnat candidat din partea liberalilor pentru funcția de prim-ministru.

De asemenea, Consiliul Național a votat asumarea platformei „România 100” propuse de premierul Dacian Cioloș.

„Din acest moment, PNL intră în campanie cu trei elemente: candidații la nivelul fiecărui județ, platforma ‘România 100’ și propunerea de premier — Dacian Cioloș”, a declarat secretarul general al Partidului Național Liberal, Ilie Bolojan.

Votul a fost dat în prezența premierului Dacian Cioloș.

În aceste momente, Cioloş susţine un discurs în cadrul Consiliului Naţional al PNL, unde a declarat că rolul lor este acela de a reclădi legătura între instituțiile democratice și cetățenii care doresc să vadă în deciziile politice și de guvernare „onestitate, eficiență și franchețe”.

„Am încredere că toată evoluția pe care a cunoscut-o partidul dumneavoastră în această ultimă perioadă se va traduce și în energia care să vă permită să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea oamenilor care stau pe margine în momentul de față. România are nevoie în primul rând de acei oameni care își doresc reforma, care își doresc schimbări în această țară, care sunt gata să se implice pentru aceste schimbări și cred că rolul nostru este să reclădim acea legătură între instituțiile democratice care trebuie să își asume aceste schimbări și cetățenii care așteaptă să vadă în deciziile politice, în deciziile legate de guvernare, să vadă onestitate, eficiență și franchețe”, a afirmat Cioloș.

El a adăugat că nu pot fi asumate schimbări la nivel colectiv atâta vreme cât schimbarea nu începe „cu noi înșine”, cu modul individual al fiecăruia de a aborda lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri