Caută
Close this search box.

Explozie la Sighişoara: Trei persoane au fost rănite

 

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii care a avut loc la un bar din Sighişoara, din cauza unei butelii cu gaz, şi au fost transportate la spital, victimele prezentând arsuri de gradul I şi II pe feţe şi mâini.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Gagyi Mihai, spune că o comisie investighează împrejurările care au dus la producerea exploziei, potrivit Mediafax.

„A fost înregistrată o explozie, care nu a fost urmată de un incendiu, la un bar situat la parterul unei case din Sighişoara. Trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost rănite, prezentau arsuri de gradul I şi II la nivelul feţelor şi mâinilor, şi au fost transportate la spital. O comisie investighează împrejurările care au dus la producerea exploziei, cauzele fiind în curs de stabilire. La locul exploziei a intervenit Detaşamentul de Pompieri Sighişoara cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD”, a spus Gagyi.

Primarul municipiului Sighişoara, Ovidiu Mălăncrăvean, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că, din informaţiile pe care le-a primit, explozia ar fi fost cauzată de o butelie de gaz.

„Cele trei persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Municipal Sighişoara”, a spus edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri