Caută
Close this search box.

Andra a câştigat MTV EMA 2016

 

Cu sute de milioane de vizualizari pe youtube si cu unul dintre cele mai puternice fanbase-uri din ţară, Andra se bucură de un adevărat succes pe piaţa muzicală.

Jurata emisiunii – concurs “Românii au talent” a câştigat pentru a doua oara premiul pentru Best Romanian Act la MTV EMA 2016, fapt ce demonstrează că Andra este o cantăreaţă apreciată şi iubită.

“Premiul MTV Best Romanian Act mă onorează şi mă face să cred că toate visele se pot împlini dacă lupţi şi crezi în ele. De mică, atunci când MTV era singurul post muzical pe care îl ştiam, mă întrebam cum ar fi să am un videoclip difuzat acolo. Anii au trecut şi am fost de mai multe ori nominalizată, ba chiar iată, e a doua oară când ridic premiul pentru Best Romanian Act şi încă nu-mi vine să cred.

Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care îmi ascultă muzica şi mă încurajează să fiu mereu mai bună. Şi vă mai spun ceva: de câte ori un vis se împlineşte, altele iau naştere, şi toată viaţa poţi urmări un ideal, drumul nu se opreşte niciodată.

Andra s-a făcut remarcată în urmă cu 15 ani, când a lansat primul album intitulat “Andra”, album de pe care au fost extrase piese precum ”În noapte mă trezesc ” sau “Eu aş da”, piese care au ajuns imediat pe buzele tuturor. Au urmat colaborări, hit-uri dupa hit-uri, o mulţime de premii muzicale ca răsplată pentru munca sa şi nu în ultmiul rând mulţumirea fanilor. Ultima piesă pe care artista a lansat-o a reuşit să strângă 5 milioane de vizualizări  în mai puţin de o săptămână.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri