Caută
Close this search box.

Dramă. Un copil de 13 ani a făcut infarct în timp ce mergea spre casă cu bicicleta

 

Un băiat în vârstă de 13 ani dintr-o localitate din judeţul Caraş-Severin a murit, marţi, imediat după terminarea orelor, după ce a făcut infarct, în timp ce se deplasa de la şcoală spre casă cu bicicleta, transmite Mediafax.

Copilul locuia în satul Păltiniş, judeţul Caraş-Severin, şi făcea naveta zilnic la Şcoala Gimnazială Delineşti cu bicicleta.

Marţi, băiatul a ieşit de la cursuri la ora 14.00 şi a plecat spre casă însoţit de alţi patru colegi, toţi pe bicicletele.

Însă, după cinci minute de pedalat, băiatului i s-a făcut rău şi a căzut de pe bicicletă.

Colegii săi au alertat un profesor, care a sunat la 112. Echipajul medical care s-a deplasat cu ambulanţa la faţa locului a început manevrele de resuscitare, care au continuat până în Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Caransebeş, unde s-a constatat decesul.

„Copilul a făcut stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul a fost constatat la spital”, au declarat reprezentanţii UPU de la Spitalul din Caransebeş.

Familia băiatului spune că acesta avea probleme cardiace. Medicii legişti sunt cei care vor stabili, miercuri dimineaţa, cauza exactă a morţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri