Caută
Close this search box.

VissionBuy.ro: Platformă de promovare și o noua experiență de shopping online

Platforma de promovare VissionBuy.ro vine în ajutorul comercianților, prin reunirea a cât mai multor prestatori de servicii din fiecare domeniu, și prin creșterea vizibilității on-line. Prin promoțiile disponibile pe site, Vissionbuy.ro ofera cumpărătorilor posibilitatea testării serviciilor la prețuri reduse, și comerciantilor un aflux continuu de clienți noi, ce pot fi fidelizați. De asemenea site-ul creează posibilitatea unei concurente constructive între comercianți, ajută la creșterea calității serviciilor, reconfirmând astfel încrederea cumpărătorilor în comercianții locali.

Proiectul s-a nascut din dorinta de a aduce mai aproape de cumparatorii romani si nu numai, o gama cat mai diversificata de oferte promotionale pentru serviciile din zona de locuit, zona de activitate sau din zone turistice nationale si internationale.

Conceptul a fost gandit si creat astfel incat cumparatorul sa poata alege, sa poata compara  si cumpara cu usurinta, in functie de standardele si bugetul personal dar si sa ofere  acea statisfactie de “money well spent” pe care fiecare dintre noi o cauta, cu fiecare leu cheltuit.

Pe site poate fi descoperita o gama variata de servicii locale si internationale (in curand) ce se adreseaza tuturor varstelor si tuturor gusturilor : de la infrumusetare la sanatate, de la sport si  fun, la restaurante si turism fie in interes de serviciu fie pentru petrecerea unei vacante la pret rezonabil (atat pentru cazare cat si pentru alte tipuri de activitati specifice zonei turistice).

Group Online Buy  este parte a unui grup de firme romanesti, premiat in 2016 pentru excelenta, la International Quality Summit Award – New York. Compania isi doreste prin VissionBuy.ro sa intareasca increderea clientului in calitatea serviciilor achizitionate online si in acelasi timp sa ajute comerciantii, venind cu un instrument inovator de apreciere a calitatii serviciilor:

Yogy – cel mai exigent client”!

Cine este YogyYogy – este  fiecare dintre noi, este consumatorul care isi spune parerea sincera dupa ce a beneficiat de serviciile cumparate online. Astfel, ajuta viitorii cumparatori in alegerea acelui serviciului care ofera un raport calitate/pret in avantajul acestora. Yogy vine si in ajutorul managerilor locatiilor promovate. Prin feedback-ul primit, acestora le va fi confirmata excelenta serviciilor oferite sau vor sti exact ce schimbari sa faca pentru a obtine un business infloritor si clienti multumiti!

Pentru o experienta cat mai placuta de shopping online, VissionBuy.ro ofera in mod gratuit serviciul de suport clienti, prin care potentialul cumparator este consiliat in alegerea serviciului potrivit si in alegerea celei mai convenabile modalitati de plata!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri