Caută
Close this search box.

Loredana lansează cartea “Sentimente”, la Sala Palatului

Loredana Groza, artista cu cea mai longevivă, dar și spectaculoasă carieră din muzica românească, își surprinde din nou publicul cu un cadou special: o carte cu amintiri emoționante despre copilăria sa, povestite în premieră. Lansarea cărții “Sentimente” va avea loc la Sala Palatului, pe 26 noiembrie, în cadrul concertului pe care artista îl va susține acolo.

Construită ca o conversație în familie într-o după amiază de week-end, cartea “Sentimente” va surprinde cititorii nu doar cu detalii din familia Loredanei, ci și cu o radiografie indirectă a ceea ce ar fi putut fi numită “industria divertismentului” din anii 80 (cu cenzura, deplasările în străinatăte la festivalurile țărilor tovarășe și prietene, concertele pe stadioane etc).

Pentru un cititor de 40+ ani, cartea “Sentimente” este și o incursiune inedită în propria copilărie (practica școlară, jocurile pe scara blocului, excursiile cu ONT-ul), iar pentru generația tânără este o poveste reală despre cum poți deveni unul dintre cei mai mari artiști ai României, despre efortul din spatele celebrității si despre cât de multă putere îți trebuie să înfrunți etichetele pe care ți le pun oamenii când tu îți dorești din tot sufletul să fii diferit.

E ca un sport de performanță, trebuie să te antrenezi zi de zi”, spune Loredana, un artist complet (cântăreață, actriță, compozitoare), dar și jurat al uneia dintre cele mai importante emisiuni de talente muzicale.

Cariera Loredanei se întinde pe mai bine de 30 ani, cu milioane de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni tv, zeci de filme, albume vândute în milioane de exemplare și unele dintre cele mai mari hituri din muzica românească.

Precomenzile pentru Loredana ”Sentimente”, cu autograful artistei, pot fi făcute aici http://www.curteaveche.ro/sentimente.html

Cartea va fi prezentă în librării începând cu 26 noiembrie.

Concertul Loredana Sentimente are loc pe 26 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri