Caută
Close this search box.

Meteo. Sâmbătă şi duminică va fi cald, pentru a doua parte a lunii noiembrie

 

Sâmbătă, în ţară, cerul va fi variabil, dar cu precădere dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă, local în sud, centru şi nord-est şi pe arii mai restrânse în rest, iar în a doua parte a intervalului, în regiunile extracarpatice, se va accentua nebulozitatea joasă, posibil asociată trecător cu burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul şi vestul ţării, precum şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în Transilvania şi 18 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, până în jurul valorii de -3 grade.

În Bucureşti, valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil în mare parte a zilei, dar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, iar seara şi noaptea va fi nebulozitate joasă, posibil asociată trecător cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Duminică, în ţară, valorile termice vor marca o scădere, mai ales în regiunile sudice şi estice, unde vremea va fi în general închisă,  local va fi ceaţă şi, pe arii restrânse, burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala izolat, în special în zonele depresionare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 8 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri