Caută
Close this search box.

Cea mai tare poveste urbană a Bucureștiului

În perioada 29 Noiembrie – 4 Decembrie, Bucureștiul urban va scoate cele mai îndrăznețe și mai colorate povești la suprafață sub forma unui festival dedicat artiștilor români dar și de peste hotare.

”UR.BASM a fost creat cu scopul de a ilustra pe parcursul a 6 zile o serie de întâmplări urbane la care publicul este invitat să fie martor sau de ce nu, participant. Pentru că UR.BASM crede în conținutul cultural contemporan pe care România îl are, această primă ediție este dedicată în exclusivitate eroilor din arta vizuală bucureșteană”, precizează un comunicat de presă, difuzat de organizatori.

Povestea festivalului va fi creată într-o serie de spații care vor constitui opririle de zi sau de noapte ale domnițelor și domnilor așteptați din toate colțurile hărții.

Întâmplările de zi vor însemna un număr de workshop-uri de producție muzicală la Dj SuperStore, ateliere de modă si de artă digitală, expoziții, artă murală, instalații urbane, sculpturi în metal, grafitti și street art dar și un atelier de arhitectură și design în care planul cadastral al Bucureștiului va putea fi văzut ca…desprins din povești.

Întâmplările de seară vor fi adăpostite de Club Kran, Club GuestHouse, Club Kristal, Romexpo (paviloanele C4, C5-C6).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri