Caută
Close this search box.

Cum arată semnătura lui Trump și ce trăsături de personalitate semnifică

Un grafolog a studiat semnătura președintelui ales al Americii, Donald Trump, și a ajuns la concluzia că e avid de putere, are ambiție, dinamism și un spirit de luptător.

Au apărut glume în Statele Unite pe seama semnăturii lui: cum să citești scara Richter din semnătura lui Trump.

Cotidianul britanic The Independent a consultat o specialistă în grafologie, Tracey Trussell, care a analizat semnătura ce va figura în următorii patru ani, în numele poporului american, pe multe documente de mare importanță. Ea a explicat că scrisul mare și ascuțit al lui Donald Trump dezvăluie o mare ambiție, dinamism, curaj și spirit de întreprinzător.

„Este avid de putere și are determinarea și înverșunarea necesare pentru a o obține”, spune grafologul.

Ea a menționat și o latură protectoare a noului președinte, în special cu membrii familiei sale. Pe de altă parte, Donald Trump nu este un bun ascultător, în schimb e un negociator înnăscut. Semnătura lui lasă să se întrevadă și o anumită flexibilitate. Literele mari arată că poate nu este chiar așa de neînduplecat pe cât cred oamenii că ar putea să fie.

Un alt grafolog, consultat de Ouest-France, pune la îndoială însă această analiză:

„Este aproape imposibil de tras vreo concluzie asupra personalității pe baza unei simple semnături. Mai ales că e vorba de o copie. O putem face doar pe baza unui text autentic, original, semnat de autorul său”.

O altă specialistă spune, potrivit digi24.ro, că semnătura este un concentrat al personalității fiecăruia.

Semnătura nu seamănă neapărat cu scrisul și de aceea poate duce la o evaluare total diferită în raport cu persoana respectivă. De exemplu, dacă semnătura este mai înclinată decât scrisul, vom vedea o persoană mai pasionată decât este în realitate.

O semnătură complicată ascunde adesea dorința de a lăsa o anumită imagine, dorința de prestigiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri