Caută
Close this search box.

Vaticanul pregăteşte misionari cosmici pentru creştinarea extratereştrilor

„Dacă, spre exemplu, mâine, o expediţie a marţienilor ar veni la noi… Marţieni, da! Omuleţi verzi, cu nasul şi urechi lungi, ca în desenele copiiilor. Şi dacă unul ar spune: «Vreau sa fiu botezat!», ce se va întampla?”, s-a întrebat, la un moment dat, Papa Francisc. De ce a declarat acest lucru în legătură cu extratereştri?

Această declaraţie a Suveranului Pontif a şocat opinia pulbică, dar pentru cunoscătorii fenomenului OZN, ea vine într-o logică a faptelor şi declaraţiila oficiale de după 1990. Da, Vaticanul se pregăteşte să creştineze extratereştrii! Da, este foarte posibil ca aceştia să existe.

Conform documentaţiei strânse în volumul ”OZN – răpirile extraterestre” scrisă de matematicianul dr. Dan Farcaş, preşedintele Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate, şi generalul (r) Emil Străinu, în acest moment nu se mai pune problema dacă există civilizaţii extraterestre, ci când le vom contacta şi cine le va contacta primul…

Problematica OZN este veche, chiar din Epoca Mediavală, inclusiv în România. Să dăm un exemplu…

În luna octombrie 1595, Mihai Viteazul a împresurat cetatea Târgoviştei şi a eliberat-o în 18 octombrie de sub turci. Într-un raport militar despre acest eveniment, trimis principelui din Transilvania, se menţioneză că în seara de 15 octombrie, deasupra taberei creştine învingătoare a apărut o mare cometă care a stat pe cer timp de o oră. Această informaţie a făcut vâlvă în Europa, fiind imortalizată, ulterior, de o gravură austrică datată 1665. „Studiile contemporane au demonstrat că acel obiect strălucitor de pe cerul Târgoviştei nu putea fi o cometă, deoarece aceste corpuri cereşti se văd zile în şir şi practic de pe tot globul, nu numai o oră şi dintr-un singur loc, iar astronomii vremii nu au consemnat nici un eveniment cosmic în acea perioadă.  Acest lucru ne face să declarăm că a fost vorba despre un Obiect Zburător Neidentificat „, ne-a spus Dan Farcaş.

Desecretizarea dosarelor militare OZN, după anul 2000

Cazuri de observaţii ale unor obiecte zburătoare neidentificate au început să apară în presă, după al doilea război mondial, cu o frecvenţă din ce în ce mai crescută. După 1970 au apărut studii în acest domeniu. O carte foarte serios documentată în acest sens a apărut, sub titlul ”OZN – o problemă modernă”, în România Socialistă a anului 1973.

Oficial, problematica a fost ţinută sub tăcere  de către oficialităţile din toată lumea, iar cei care au vorbit pe această temă au fost maginalizaţi, consideraţi nebuni. OZN-istica era catalogată drept prostie!

Iată însă că după anul 2000, marile puteri militare ale lumii au desecretizat… dosarele OZN care până atunci nu existau!

„Desecretizarea, din ultimii ani, a unor documente militare privind fenomenul OZN din Marea Britanie, Rusia, Statele Unite, Mexic, Spania sau Brazilia sugerează nişte concluzii. În primul rând se confirmă că problematica OZN este reală şi că nu periclitează specia noastră. De asemenea, se recunoaşte oficial că nici specialiştii celor mai avansate armate ale lumii nu au putut înţelege ce este, concret, acest fenomen, motiv pentru care au pasat documentaţia, până de curând ultrasecretă, în tabăra ufologilor”, ne-a mai spus Dan Farcaş.

În acest context apar declaraţiile uimitoare din zona Vaticanului. Monsegnorul Corrado Balducci (1923-2008), de pildă, reputat teolog, exorcist oficial pentru Roma, diplomat în nunciatura papală de la Washington, membru al Curirie (guvern) de la Vatican, a afirmat în mai multe interviuri televizate, începând cu 1996, că fenomenul contactelor cu civilizaţiile extraterestre este real şi compatibil cu teologia, în înţelesul Bisericii Catolice.

Balducci a a subliniat că însuşi Papa Ioan Paul al II-lea a trimis congresului internaţional OZN din Acapulco, în 1999, cele mai bune urări ale sale. Ba, mai mult, Papa a răspuns, tot în 1999, întrebării unui copil dacă există etxtratereştri: ”Ţine minte întotdeuna: ei sunt copiii lui Dumnezeu, la fel ca noi”.

Observatorul pentru extratereştri, deservit de călugării iezuiţi

“Biserica Catolică are la aceasta oră 100 de misionari cosmici antrenaţi pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala creştinare a extratereştrilor – şi nu face un secret din asta”, arată generalului dr. Emil Străinu, specialist în studiul fenomenelor aerospaţiale neidentificate.

Este vorba despre proiectul ”misionarilor cosmici”, care a debutat în 1975, imediat după suspendarea programului Apollo prin care NASA trimitea oameni pe Lună. În centrul proiectului creştinării extratereştrilor se  află Observatorul Astromic al Vaticanului din Tucson, Arizona, USA. Acesta este deservit de părinţii iezuiţi, sub conducerea directă a Papei,  şi e unul dintre cele mai bune din lume, putând cerceta galaxii aflate la cinci miliarde de ani lumină distanta faţă de Terra. Pentru construcţia sa au fost donate 3,5 miliarde de dolari de către un grup de miliardari americani. Conform proiectului catolic, creştinismul nu trebuie propăvăduit extratereştrilor brusc, ci trebuie asimilat ca o componentă naturală a civilizaţiei lor. După acest pas, ar urma călătoriile misionare către planeta de baştină a extratereştrilor, pentru răspândirea creştinismului.

Se cercetază, în special, constelaţia Vega

Conform declaraţiilor publice ale lui Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, în prezentarea programului de creştinare cosmică se specifică foarte clar zona pe care o cercetează observatorul Vaticanului: constelaţia Vega. În anii ’60, NASA a interceptat dinspre această constelaţie unde radio despre care s-a spus că sunt emise de entităţi inteligente. Uneori posibila relaţie cu “ei” este expusă în detaliu. De pildă, Corbally ştie că “pentru ei amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decât apa”.

Observatorul Vaticanului, dat în funcţiune în 1891, a avut iniţial rolul declarat de a grăbi apropierea dintre teoriile ştiinţifice şi cele dogmatice. În ultimul timp însă conlucrarea dintre această instituţie şi altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternică, Observatorul Vaticanului participând chiar la un control asupra informaţiilor din astronomie care se scurg către societate. Cel puţin aşa spune Corbally: “Noi nu suntem o forţă poliţienească pentru astronomi, dar şi în ştiinţă trebuie să existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul în pericolul de a promova teorii false”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri