Caută
Close this search box.

Parada de 1 Decembrie cu proteste. Ce pregătesc politicienii neinvitaţi

Se pregătesc proteste la parada militară de 1 Decembrie. Supăraţi pe decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu-i invita nici la parada militară de 1 Decembrie, nici la recepţia de la Cotroceni, din cauza problemelor penale, unii lideri PSD și ALDE au pus la cale un plan.

Potrivit unor surse apropiate celor două partide, mai multe grupuri de oameni vor protesta în zona Arcul de Triumf, în timpul paradei militare. Un grup ar fi format din simpatizanți PSD, aduși din patru județe – Vrancea, Bistrița Năsăud, Dolj și Vâlcea. Al doilea grup va fi cel al ”revoluționarilor”, coordonat de Nicolae Dide și Dumitru Dincă. Al treilea va fi condus de Radu-Octavian Răducanu, un alt protestar profesionist, care în ultima vreme și-a oferit serviciile Partidului România Unită, finanțat de Sebastian Ghiță. Al patrulea grup va fi format din studenți dintr-o asociație apropiată Ecaterinei Andronescu, potrivit digi24.ro.

Cele patru nuclee de protestatari se vor grupa, cel mai probabil, în zona sediului ALDE, de pe Bd. Kiseleff, acolo unde vor fi prezenți și Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Gabriela Firea. Organizatorii speră să adune cel puțin 1000 de oameni care să îi susțină pe cei trei lideri și să protesteze împotriva președintelui Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat săptămâna trecută că preşedintele Klaus Iohannis a făcut o greşeală uriaşă prin refuzul de a invita de 1 decembrie persoane cu probleme penale, afirmând că a confundat ”politica cu naţiunea”.

FOTO: adevarul.ro

El a afirmat că speră ca după alegerile din 11 decembrie preşedintele Iohannis şi toate partidele să înţeleagă că ”un război politic permanent nu ajută ţara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri