Se circulă în condiţii de ceaţă densă în judeţele Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, iar vizibilitatea este scăzută, local, şi sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

În judeţul Teleorman, pe DN6 Alexandria – Drăgăneşti Vlaşca şi în judeţul Giurgiu, pe DN5 şi DN6, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind scăzută, local, sub 50 de metri.

Ceaţă se semnalează şi în judeţul Călăraşi pe toate tronsoanele de drumuri naţionale, iar în judeţul Ialomiţa, mai îngreunat din cauza ceţii dense se circulă pe DN2A Giurgeni – Malu, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se semnalează ceaţă cu vizibilitate 100 de metri, pe tronsonul cuprins între km 11 şi 56, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire.

112 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =