Actorul american Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de abuz contra minorilor, în urma unui presupus comportament abuziv al starului faţă de unul dintre fiii lui, în urma unei anchete a Departamentului pentru protecţia copilului din Los Angeles, şi a solicitat instanţei să îi acorde custodie comună asupra celor şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie, a anunţat, miercuri, o sursă apropiată de acest dosar, citată de Reuters.

Starul hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, a cooperat pe deplin cu reprezentanţii Departamentului pentru Protecţia Copilului şi Servicii Sociale din Los Angeles (DCFS), care nu au descoperit nicio infracţiune comisă de actor, potrivit acestei surse, care a preferat să îşi păstreze anonimatul, potrivit News.ro.

După ce a fost achitat de acuzaţia de abuz de către DCFS, Brad Pitt s-a prezentat la tribunal, vineri, şi a depus o cerere prin care a solicitat custodie comună asupra celor şase copii.

Reprezentanţii DCFS au refuzat să facă orice fel de comentariu pe marginea acestui dosar, invocând legislaţia care le impune să păstreze confidenţialitatea anchetelor sale.

Un agent de presă al actriţei Angelina Jolie a declarat miercuri că vedeta este „uşurată că, după o anchetă de 8 săptămâni, DCFS este mulţumită, deoarece măsuri de siguranţă au fost implementate, iar acestea vor permite copiilor să se vindece”.

În luna septembrie, Brad Pitt a acceptat să se supună unui test antidrog şi unui test antialcool, în urma unui acord temporar cu Angelina Jolie, pentru a putea să îşi viziteze copiii. Cuplul a acceptat să participe şi la şedinţe individuale de consiliere psihologică.

Ambii actori au rămas extrem de discreţi în perioada ce a urmat anunţului despre divorţul lor. Miercuri seară, Brad Pitt şi-a reluat obligaţiile profesionale şi a apărut pentru prima dată la un eveniment public, organizat în campania de promovare a celui mai recent film al său, „Allied”, cu ocazia premierei din Los Angeles a acestei pelicule.

Departamentul pentru Protecţia Copilului şi a Familiei (Department of Children and Family Services – DCFS) din Los Angeles şi-a concentrat investigaţia pe un incident singular, în care a fost implicat fiul cel mare al cuplului, Maddox, în vârstă de 15 ani. Presa americană a anunţat că Brad Pitt a devenit „abuziv verbal” şi „fizic” în faţa copiilor săi, în timp ce întreaga familie se afla la bordul unui avion privat.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne – şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alintaţi de presa internaţională cu apelativul „Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

150 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here