Caută
Close this search box.

Ce pedeapsă a primit un şofer român de TIR care transporta cocaină, în Franţa

 

Un cetăţean român arestat săptămâna trecută la intrarea în Tunelul Mânecii pentru că transporta la bordul unui camion 33 de kilograme de cocaină spre Marea Britanie a fost condamnat în Franţa la trei ani şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi de 1,3 milioane de euro, relatează Le Figaro.

Agenţi ai Poliţiei de frontieră de la intrarea franceză în Tunelul Mânecii au depistat pe 28 octombrie 33 de kilograme de cocaină într-un camion cu destinaţia Marea Britanie, o marfă cu valoarea de piaţă de două milioane de euro.

Judecat în procedură rapidă de un Tribunal din Boulogne-sur-Mer (Pas-de-Calais), şoferul TIR-ului, cetăţean român, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi de 1,3 milioane de euro.

În momentul controlului, şoferul român a prezentat documente privind livrarea unor piese auto din Belgia care urmau să ajungă în Marea Britanie, au transmis autorităţile vamale franceze.

Şoferul camionului înmatriculat în România a recunoscut că a fost abordat de un individ în Belgia care i-a propus să îi ofere bani pentru a transporta drogurile. El a admis că efectuase deja alte trei transporturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri