Caută
Close this search box.

Ceaţă pe drumurile din mai multe judeţe, cu vizibilitatea sub 50 de metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe drumurile din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, iar pe A1, între kilometrii 309 şi 369 (Sebeş – Deva), vizibilitatea scade sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

„În centrul ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Pentru judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu se angajeze în depăşiri riscante, iar când vizibilitatea este foarte scăzută să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire”, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Totodată, pe Autostrada 1, pe tronsonul Cunţa – Sebeş – Deva, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Între kilometrii 292 şi 309 (Cunţa – Sebeş) vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, iar între 309 şi 369 (Sebeş – Deva) scade sub 50 de metri.

Pentru judeţul Sibiu, meteorologii au emis o atenţionare nowcasting cod galben de vânt puternic, valabilă până la ora 09,00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri