Caută
Close this search box.

Cioloș cere mediului de afaceri să se implice în evoluția societății românești

 

Premierul Dacian Cioloș a făcut, vineri, un apel la oamenii de afaceri să se implice mai mult „în evoluția societății românești”.

El a declarat, la finalul unei întrevederi cu reprezentanții mediului de afaceri din Iași, că și-ar dori ca administratorii firmelor să participe la „deciziile care se iau în proiecte de dezvoltare locală”.

„Am discutat și despre chestiuni punctuale legate și de fondurile europene, legate de proiecte de investiții pentru această regiune, legate de politicile sociale și de incluziune socială, dar am discutat și despre chestiuni de principiu și mesajul pe care eu l-am transmis oamenilor de afaceri, și aici, și în celelalte întâlniri, este că eu cred că o implicare civică mai importantă a mediului de afaceri în evoluția societății românești nu poate fi decât benefică și că și eu, ca prim-ministru în momentul de față, mi-aș dori să văd mediul de afaceri mult mai implicat în deciziile care se iau în proiecte de dezvoltare locală pentru că sunt actori direcți ai acestui proces”, a afirmat Cioloș.

Prim-ministrul susține că nu a discutat cu oamenii de afaceri pe tema unei relaxări fiscale, în condițiile în care mandatul său în fruntea Executivului se termină peste o lună și jumătate.

„Mai avem o lună și jumătate de guvernare, din care două săptămâni până la alegerile parlamentare. Nu se pune problema să luăm acum genul ăsta de măsuri. Apropo de predictibilitate, acestea nu se fac așa, pe picior”, a precizat Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri