Caută
Close this search box.

Cristina Iacob, regizorul filmului #selfie69, caută actori pentru următorul film

 

Cristina Iacob, regizorul super-comediei #selfie69, filmul românesc care a adus în cinematografe un număr record de peste 143.000 de spectatori, a început castingul pentru următorul său lungmetraj, „Suge-o, Ramona!”, ale cărui filmări vor demara anul viitor, la începutul verii, produs de Zazu Film.

Scenariul filmului este semnat de Andrei Ciobanu şi de Alex Coteţ, pe baza cărţii omonime scrise de Andrei şi care s-a bucurat de un succes enorm, având peste 1 milion de cititori online.

„Am pornit în sfârşit castingul, lucrăm la scenariu de ceva vreme”, spune Cristina Iacob. „Caut cumva acul în carul cu fân, având în vedere că avem nevoie de tineri care să arate de 16 ani, dar să aibă deja 18 ani împliniţi. Se repetă cumva istoria de la #selfie, acum, cu alţi protagonişti. Sper să îi găsim pe cei potriviţi cât mai devreme, pentru a putea intra «în cantonament» împreună”, adaugă regizorul.

„Titlul cărţii m-a respins iniţial”, povesteşte Cristina. „Neştiind despre ce este vorba, «Suge-o, Ramona!» nu m-a atras să o citesc decât atunci când am văzut-o în librărie: o carte de peste 400 de pagini, citită de mai mult de 1 milion de tineri; adolescenţi care au ales să citească şi altceva în afara paginii de Facebook. Am fost plăcut surprinsă să găsesc o poveste frumoasă de dragoste, prin care am trecut cu toţii în perioada adolescenţei, scrisă cu mult umor, şi care se întâmplă exact în perioada în care am făcut şi eu liceul. M-am regăsit în multe situaţii. Este Romanul adolescentului miop al zilelor noastre”, spune Cristina.

Castingul pentru „Suge-o, Ramona!” va fi realizat în perioada următoare la Iaşi, Bucureşti şi Cluj şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.

Cristina Iacob se va întâlni cu participanţii la casting din Iaşi la finalul acestei săptămâni, duminică (27 noiembrie), între orele 10.00 – 16.00, la Facultatea de Teatru Iaşi, din cadrul Universităţii de Arte George Enescu, din Strada Costache Negruzzi (fosta Horia), nr. 7-9 şi luni (28 noiembrie), la Cinema City din Complexul Iulius Mall Iaşi, de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2.

La Bucureşti, castingul va avea loc miercurea viitoare, 30 noiembrie, la Cinema City Parklake (Liviu Rebreanu 4), şi luni (5 decembrie), la UNATC (Stradă Matei Voievod 75-77).

La Cluj, regizorul se va întâlni cu participanţii la casting duminică (11 decembrie), la Facultatea de Teatru şi Televiziune (Stradă Mihail Kogălniceanu 1) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi luni (12 decembrie), la Cinema City Cluj Iulius (Stradă Alex Vaida Voievod 53-55).

Despre romanul „Suge-o, Ramona!”

„Suge-o, Ramona!” este povestea unei deveniri, o confesiune onestă despre maturizare sexuală şi morală, despre trecerea de la adolescenţă la maturitate. Cu toţii ne amintim de prima iubire adolescentină, care vine la pachet cu suferinţă, trădare, fluturi în stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire, lumea se prăbuşeşte şi renaşte la fiecare atingere, la fiecare dialog, în fiecare zi. Prins între pasiunea pentru Ramona şi dorinţa de a se răzbuna pentru indiferenţă ei, Andrei trăieşte câteva aventuri extrem de incitante şi se transformă din timidul îndrăgostit într-un Casanova modern.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri