Caută
Close this search box.

De Black Friday, puteţi primi, în premieră, coletele şi prin Poşta Română

FOTO: .jurnalistii.ro

Poșta Română a anunțat joi că va livra, pentru prima dată, comenzi făcute de Black Friday, și estimează că va livra 150.000 de colete comandate pe site-ul eMag.

Comenzile vor putea fi ridicate din cele 202 de oficii PostCollect din București și din țară, care au ghișee special dedicate acestui serviciu, program extins – seara și în weekend.

De asemenea, 70 de oficii poștale au program de lucru cu publicul și sâmbăta, astfel că primele colete vor putea fi ridicate încă din 19 noiembrie.

Poșta Română va avea un program prelungit în cele 33 de oficii PostCollect din București, în zilele de duminică (20 și 27 noiembrie), în intervalul orar 9.00 – 13.00.

„Având în vedere acoperirea pe care Poșta Română o are la nivel național, extinderea parteneriatului dintre aceasta și eMag duce la un serviciu mai bun oferit clienților noștri. Poșta Română are capacitatea să ofere livrare de calitate într-o perioadă foarte aglomerată, așa cum este cea de după Black Friday”, a declarat directorul general al eMag, potrivit news.ro.

În prezent, sunt operaționale 202 oficii PostCollect în București și în toate județele țării, prin care vor fi procesate și livrate 15.000 de colete zilnic, timp de 10 zile.

În perioada Black Friday, notificarea va veni direct din partea operatorului poștal, care va transmite un SMS pentru fiecare colet care va intra în oficiul ales de client. Cumpărătorul poate alege unitatea pe site-ul retailerului.

Livrarea coletelor se face la sediul oficiilor poștale prin intermediul ghișeelor dedicate, clientul având opțiunea deschiderii coletului pentru verificarea conținutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri